Amenajare loc de joaca Purple Dream
Home > > Amenajare loc de joaca Purple Dream
23700 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului

Amenajarea contine : 

- Loc de joaca modular: Tobogan de plastic, piscina cu bile de plastic de 9cm, trambulina, obstacole tip role orizontale duble, 2 x  obstacole verticale din burete tip cilindru, 2 x obstacole verticale mini sac box, 2 x obstacole triunghiulare burete, intrare stilizata, elemente decorative si print-uri digitale.

–Zona soft 0-3 ani:

Tiroliana: activitate de alunecare identica cu cea de exterior (sistem de culisare identic cu sarma otelita si role).

– Carusel electric Palmier: echipament electric interactiv , cu 8 locuri, cu pornire si oprire din telecomanda. Prevazut cu motor electric de 0,75KW ce poate fi setat la doua trepte de viteza interschimbabile cu ajutorul aceleiasi telecomande.

- 5 masute 120x60cm si 30 scaunele plastic de 30cm inaltime.

- Pardoseala de copii de 2cm grosime, colorata, aplicata pe toata suprafata-design placut si proprietati de amortizare, izolare ,mentinere caldura.

DESCRIERE PRODUS
  • Nume produs - Amenajare loc de joaca de interior Purple Dream
  • Cod amenajare - RO-79
  • Dimensiuni -Suprafata totala amenajare-minim 100m2(se poate amenaja si pe suprafata mai mare)
  • Descriere si activitati:

-Loc de joaca modular: Tobogan de plastic, piscina cu bile de plastic de 9cm, trambulina, obstacole tip role orizontale duble, 2 x  obstacole verticale din burete tip cilindru, 2 x obstacole verticale mini sac box, 2 x obstacole triunghiulare burete, intrare stilizata, elemente decorative si print-uri digitale.

-  8.5m lungime x 3,5m latime x 2,5m inaltime. Zona copii 0-3 ani: 10m2 – rearanjare dupa propria dorinta. Tiroliana : 7m lungime x 1,2 latime x 2,7 inaltime. Palmier Electric : 2,6m diametru, 2,7m inaltime. Masute : 1m diam, 0,6m inaltime. Scaunele : 30cm inaltime

*Echipamentele de joaca pot fi rearanjate/reorganizate astfel incat sa se potriveasca spatiului de care dispuneti. Culori si tematica la alegere.

–Zona soft 0-3 ani: ansamblu soft burete, pod tip rainbow bridge, piscina cu bile soft

-Tiroliana: activitate de alunecare identica cu cea de exterior (sistem de culisare identic cu sarma otelita si role).

–Carusel electric Palmier: echipament electric interactiv , cu 8 locuri, cu pornire si oprire din telecomanda. Prevazut cu motor electric de 0,75KW ce poate fi setat la doua trepte de viteza interschimbabile cu ajutorul aceleiasi telecomande. 5 masute 120x60cm si 30 scaunele plastic de 30cm inaltime. Pardoseala de copii de 2cm grosime, colorata, aplicata pe toata suprafata-design placut si proprietati de amortizare, izolare ,mentinere caldura.

  • Grupa de varsta - 0-3 ani in zona dedicata copiilor sub 3 ani, 3-12 ani pentru celelalte echipamente. 
  • Capacitate totala - 40-45 copii
  • Garantie - 24 luni
  • Certificari - TUV/ EN 1176,
  • Livrare - Aproximativ 4 saptamani, in functie de complexitatea amenajarii
  • Materiale utilizate:

-Loc de joaca modular si Cocotier Electric:  structura metalica imbracata in burete si acoperita cu PVC colorat, ignifugat si rezistent la uzura intensa. Grosimea Pvc-ului este de 0,9mm, iar greutatea de 620gr/m2. Spre deosebire de modelele care se imbina bara cu bara, modelele noastre au pvc cu insertie panzata, un atuu care ii confera o rezistenta superioara. Plasa de protectie inconjuratoare este textila, made in UK. Plastice de calitate superioara marca Pilsan.

 -Zona soft copii 0-3 ani: material preponderent burete debitat in forme diverse si imbracat in pvc colorat. Cusaturi rezistente-triple, cvadruple, destinate traficului intens specific locurilor de joaca.

-Paviment colorat(pardoseala pentru copii): tip EVA, 2cm grosime. Aplicare tip puzzle. Toate materialele respecta normele UE cu privire la siguranta locurilor de joaca SR EN-1176, si SR-EN 1177

PRODUSE SIMILARE
To Top