Redemption games

  • PREȚURILE NU INCLUD TVA
Jocurile electronice și simulatoarele cu fise, jetoane sau monede sunt deja clasice. Au aparut în SUA în anii `70, fiind în mare vogă până la finalul anilor `80, când au apărut computerele personale
Însă, producătorii s-au reinventat, au venit cu idei inovative, astfel ca acum cunosc o nouă ascensiune.
 Cu toții cunoaștem jocuri legendare precum Street Fighter,  Mortal Kombat, jocuri tip air hockey. Am crescut cu ele, s-au adaptat vremurilor prin grafică si performanțe tot mai bune, display-uri mai mari, opțiuni precum schimbătoare de viteze, pedale, șocuri la volan, sau prin inspirația din filme de succes precum Terminator. Joaca și distracția au fost pe măsură și ne-am bucurat din plin, însă acum a venit momentul să trecem la un alt nivel!
 Vorbim despre jocuri electronice de ultimă generație de la Sega, Bandai Namco, Wik, Magic Play și mulți alți producători de renume care schimbă conceptul jocurilor electronice.
Acest concept aduce, conform statisticilor, 30% mai multe incasări decât până acum. 
Este vorba despre aparatele de jocuri electronice de tip Redemption.
Cum funcționează acest concept?
Aparatele sunt dotate cu un dozator de tichete care eliberează tichete în funcție de cât de mult sau de departe a ajuns jucătorul. Practic, se eliberează tichete absolut la fiecare joc, oricât de scurt. Aceste tichete sunt colecționate de copii și apoi sunt preschimbate în cadouri garantate la recepția sălii. Cadourile pot consta în clasicele animale de pluș, huse de telefoane, jucării, jocuri etc.
   Cu cât copiii se joacă mai mult la jocurile electronice, cu atât primesc mai multe tichete și au șanse să câștige un premiu mai consistent.
   Cei mai mulți dintre ei colecționează tichete o perioadă indelungată, tinzând către premiile cele mai mari.
   Aceste premii garantate schimbă comportamentul utilizatorului și duce la creșterea incasărilor.
    Vorbim despre aceleași  jocuri profesionale cu fise, jetoane sau bancnote, aparate electronice  air hockey, baschet,  kicker , kickbox, hammer aparate electronice sportive sau simulatoare auto, moto ori de alta natură. Evident sunt și jocuri foarte noi, care le-au detronat pe cele clasice și care au o priză imensă la public. 
Orice echipamente ați alege pentru o flotă de electronice, cu siguranță investiția va fi recompensată.
Vă rugăm să ne contactați pentru detalii.

To Top