Sandbox - Joc Interactiv
Home > > > Sandbox - Joc Interactiv
Preturile nu sunt actualizate momentan, pentru detalii va rugam sa ne contactati.
9000
5850
euro + TVA

Cutie de nisip interactivă - un mod nou și distractiv de a învăța


Educația clasică în era gadgeturilor devine din ce în ce mai puțin atrăgătoare pentru copii. Informatica a devenit o parte integrantă a vieții de zi cu zi. Progresul nu a omis jocurile și jucăriile. Cutia cu nisip interactivă prezintă o abordare inovativă a jocului și a învățării.
Joaca într-o cutie de nisip - ce poate fi mai natural pentru un copil?

Prezentare VIDEO:

DESCRIERE PRODUS

În mod semnificativ îmbunătățește abilitățile motrice fine, perfecționează coordonarea, îmbunătățind funcția cognitivă. Interactiv sandbox este un mic model al lumii mai mari. Prin crearea unei lumi virtuale, copilul poate găsi o soluție la problemele din viața reală și poate procesa anxietatea într-o manieră de joc. Modul în care copilul se joacă, creând lumi indigene și distrugându-le, ajută la depășirea fricii de greșeli sau îndoieli.

În prezent, tot mai mulți copii au nevoi speciale. Acești copii merg la grădinițe obișnuite. Sandbox-ul interactiv va deveni un instrument perfect pentru a se juca și învăța atât copiii obișnuiți, cât și cei cu nevoi speciale de învățare în mișcare, obiceiuri motorii fine și vorbire.
Acest instrument poate fi folosit în fiecare zi, este foarte durabil și poate fi folosit de până la 10 copii.

Cutia de nisip interactivă constă dintr-un cadru și nisip. Laptop sau PC cu software personalizat, proiector și senzorul de adâncime completează cutia de nisip. Senzorul de adâncime reprezintă „magie”, citește anumite puncte de la suprafață. În funcție de adâncimea nisipului, imaginea se va schimba. Cutia de nisip interactivă este similară cu un transformator. Funcționează ca o masă interactivă, un mediu de joc, unde copilul controlează acțiunea cu o atingere a unui deget sau a unei palme.

Cu ajutorul cutiei interactive, copiii au parte de material educativ mult mai vizual, ceea ce face ca învățarea să fie mai interesantă și mai atrăgătoare. Se poate crea suprafața Pământului cu lacuri, munți, vulcani, văi, animale, schelete de dinozaur etc.

Terapia cu nisip în evoluția copilului
Neurologii și psihiatrii au început să folosească terapia cu nisip. Învățare auxiliară, relaxare, terapie prin culori și psiho-corecția poate beneficia de utilizarea acestei metode.
Interacțiunea cu nisipul afectează sistemul nervos central prin stimularea terminațiilor nervoase de la vârful degetelor. Acest lucru creează stimul pentru vorbirea și cortexul motor al creierul, precum și părțile sale responsabile de atenție și memorie.
Jocul cu nisipul calmează și relaxează, ajută la reducerea stresului. Psihologii recomandă acest joc dacă agresiunea, anxietatea, neliniștea în interacțiunile sociale devin o problemă.
Această metodă este de asemenea folosită pentru a preveni timiditatea și pentru a scădea diverse bariere.
Cutia cu nisip se poate adapta oricărei vârste. Funcționează bine atât cu copiii obișnuiți, cât și cu cei cu nevoi speciale.
Cutia cu nisip poate ajuta copilul să găsească forță creativă. Copilul poate crea o lume indigenă.

PRODUSE SIMILARE
To Top