Waterboyz ofera servicii de inchiriere pentru produse gonflabile

Topogane gonflabile, piscine cu bile, castele gonflabile, costume din desene animate, trambuline elastice și alte elemente necesare unei petreceri reușite. Fie că este ziua copilului tău, fie că este vorba despre un team-building sau că organizezi un eveniment, avem cele mai bune soluții.

Bineînțeles, vei beneficia de asistența personalului nostru pe toată durata evenimentului, astfel încât să te simți bine și să te bucuri de petrecere!

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0724 547 343 și office@waterboyz.ro

Pachet pentru nunti si botezuri

Waterboyz a creat oferta specială pentru a completa orice eveniment special ce are, printre invitați, și copii! Fie că este vorba despre o nuntă sau un botez, pachetul nostru complet va satisface toate nevoile și va menține copiii ocupați, veseli și activi! Ne dorim ca aceștia să aibă seri de neuitat alături de părinți și să se poată juca într-un loc sigur, distractiv și captivant! Pachetul destinat evenimentelor de tip nuntă sau botez conține paviment colorat 25-30 cm2, un gonflabil de aproximativ 10 m2, un leagăn cu tobogan, piscină cu bile, măsuță cu scăunele, mașinuțe, triciclete, mingi, gărduț colorat pentru a împrejmui zona de joacă. Pachetul complet costă 250 euro/zi și veți beneficia de asistența personalului nostru pe toată durata evenimentului. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați!

To Top