Amenajare loc de joaca Shopping Mall 1
Home > > Amenajare loc de joaca Shopping Mall 1
Preturile nu sunt actualizate momentan, pentru detalii va rugam sa ne contactati.
42000 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului

Amenajarea contine : 

- Loc de joaca modular cu tiroliana 

- zona 0- 3 ani 

- happy tower 

- 3 carusele electrice


DESCRIERE PRODUS
 • Nume produs - Amenajare loc de joaca de interior Shopping Mall-1
 • Cod amenajare - WTB-050
 • Componenta amenajare - Loc de joaca modular, Zona soft(0-3 ani) si electrice interactive
 • Dimensiuni -Suprafata totala amenajare -500m2(se poate amenaja si pe suprafata mai mare sau mai mica)

-Locul de joaca modular: 16m lungime x 7m latime x 3,5m inaltime(3 etaje)

Descriere si activitati:

-Loc de joaca modular: tiroliana de ultima tehnologie – sistemele folosite sunt similare cu cele de exterior – cablu otelit si sistem de culisare de ultima generatie, tunel din centuri, pod multicolor, pod suspendat colorat, trambulina dubla, tobogan dublu, piscina uriasa cu bile plastic, scara multicolora de acces, treapta colorata de acces trambulina, 4 x obstacole orizontale tip role, 3 x obstacole tip triunghi, 18 x obstacole verticale tip cilindru, 3 x obstacole verticale tip sac box, obstacole orizontale la sol patrate, decoratiuni din mdf imbracate in burete si pvc debitate in forme diferite(ferestre), decoratiuni cu printuri digitale la inalta rezolutie, in partea de jos si sus , foarte realiste, 3 x obstacole tip panou cu cerc in mijloc, paviment colorat si bureti de amortizare sub sistemul modular.

- Zona 0-3 ani si electrice interactive: paviment colorat pe toata suprafata de joaca, din material EVA, de cea mai buna calitate, cu proprietati de izolare, si amortizare, 1 x piscina rotunda cu bile si scara de acces, trambulina rotunda cu scara de acces, 3 x masute si 18 scaunele colorate ce poti fi folosite pentru activitati precum: origami, lego, nisip kinekt, jocuri de societate sau pentru colorat si desenat, 6 x cuburi soft din burete, cu cifre si litere inscriptionate pe fiecare fata, 2 x balansoare soft, 1 x balansoar tip surf, 2 x poduri colorate la sol, 1 x ansamblu soft cu figurine geometrice (cel pozitionat central), 1 x covor soft cu numere, 1 x Happy tower cu doua tipuri de catarare si tobogan, protectie stalpi cu burete, 1 x carusel electric cocotier cu 8 locuri, 1 x carusel cu animalute pentru copii mai mici, 1 x hamster roll electric

 • Grupa de varsta - 0-3 ani pentru zona soft si 3-12 ani pentru restul zonelor
 • Capacitate totala - 95-100 copii
 • Garantie-
  • 10 ani structura metalică și 5 ani pentru panouri
  • 2 ani activități din interiorul modularului
 • Certificari - TUV/ EN 1176
 • Livrare - 3-4 saptamani, in functie de complexitatea amenajarii
 • Materiale utilizate:

- Loc de joaca modular, Zona soft copii 0-3 ani si Electrice : structura metalica imbracata in burete si acoperita cu PVC colorat, ignifugat si rezistent la uzura intensa. Grosimea Pvc-ului este de 0,9mm, iar greutatea de 620gr/m2. Plasa de protectie inconjuratoare textila, made in UK. Plastice de calitate superioara marca Pilsan. – material preponderent burete debitat in forme diverse si imbracat in pvc colorat. Cusaturi rezistente, destinate traficului intens specific locurilor de joaca. Balansoarele tip caluti poti fi din burete sau plastic – la alegere. Paviment colorat – tip EVA, aplicare precum puzzle.

 

PRODUSE SIMILARE
To Top