Amenajare loc de joaca Shopping Mall 1 - 42000 euro +TVA

* PRETURILE NU INCLUD TVA

Loc de joaca modular, Zona soft(0-3 ani) si electrice interactive -Suprafata totala amenajare -500m2(se poate amenaja si pe suprafata mai mare sau mai mica) -Locul de joaca modular: 16m lungime x 7m latime x 3,5m inaltime (3 etaje)

Grupa de varsta - 0-3 ani pentru zona soft si 3-12 ani pentru restul zonelor

Capacitate totala - 95-100 copii

Garantie - 24 luni; durata medie de viata – 120 luni

Nume produs - Amenajare loc de joaca de interior Shopping Mall-1

Cod amenajare - WTB-050

Componenta amenajare - Loc de joaca modular, Zona soft(0-3 ani) si electrice interactive

Dimensiuni -Suprafata totala amenajare -500m2(se poate amenaja si pe suprafata mai mare sau mai mica) -Locul de joaca modular: 16m lungime x 7m latime x 3,5m inaltime(3 etaje)

Descriere si activitati -Loc de joaca modular: -tiroliana de ultima tehnologie – sistemele folosite sunt similare cu cele de exterior – cablu otelit si sistem de culisare de ultima generatie. -tunel din centuri -pod multicolor -pod suspendat colorat -trambulina dubla -tobogan dublu -piscina uriasa cu bile plastic -scara multicolora de acces -treapta colorata de acces trambulina -4 obstacole orizontale rip role -3 obstacole tip triunghi -18 obstacole verticale tip cilindru -3 obstacole verticale tip sac box -obstacole orizontale la sol patrate -decoratiuni din mdf imbracate in burete si pvc debitate in forme diferite(ferestre) -decoratiuni cu printuri digitale la inalta rezolutie, in partea de jos si sus , foarte realiste -3 obstacole tip panou cu cerc in mijloc -paviment colorat si bureti de amortizare sub sistemul modular

Zona 0-3 ani si electrice interactive: -paviment colorat pe toata suprafata de joaca, din material EVA, de cea mai buna calitate, cu proprietati de izolare, si amortizare. -1 x piscina rotunda cu bile si scara de acces -trambulina rotunda cu scara de acces –3 x masute si 18 scaunele colorate ce poti fi folosite pentru activitati precum: origami, lego, nisip kinekt, jocuri de societate sau pentru colorat si desenat. – 6 x cuburi soft, din burete, cu cifre si litere inscriptionate pe fiecare fata –2 x balansoare soft –1 x balanosar tip surf –2 x poduri colorate la sol –1 x ansamblu soft cu figurine geometrice(cel pozitionat central) –1 x covor soft cu numere –1 x Happy tower cu doua tipuri de catarare si tobogan –protectie stalpi cu burete –1 x carusel electric cocotier cu 8 locuri –1 x carusel cu animalute pentru copii mai mici –1 x hamster roll electric

Grupa de varsta - 0-3 ani pentru zona soft si 3-12 ani pentru restul zonelor

Capacitate totala - 95-100 copii

Garantie - 24 luni; durata medie de viata – 120 luni

Certificari - TUV, ISO, TSE , EN 1176, ISCIR CERT

Livrare - 3-4 saptamani, functie de complexitatea amenajarii

Materiale utilizate Loc de joaca modular, Zona soft copii 0-3 ani si Electrice – structura metalica imbracata in burete si acoperita cu PVC colorat, ignifugat si rezistent la uzura intensa. Grosimea Pvc-ului este de 0,9mm, iar greutatea de 620gr/m2. Plasa de protectie inconjuratoare textila, made in UK. Plastice de calitate superioara marca Pilsan. – material preponderent burete debitat in forme diverse si imbracat in pvc colorat. Cusaturi rezistente, destinate traficului intens specific locurilor de joaca. Balansoarele tip caluti poti fi din burete sau plastic – la alegere. Paviment colorat – tip EVA, aplicare precum puzzle.

Pret - 42000 euro +TVA

Transport si montaj - 15% din pretul produsului

To Top