Sistem Calisthenics Robinia Wood model 6

190 x 39 x 210
TUV/ TSE / EN 1176
Cod: 8150
3-12 ani

12 luni

45
3
40 zile calendaristice
Transport si montaj - 15% din pretul produsului
Specificatii
Certificari TUV/ TSE / EN 1176
Capacitate (numar de persoane admise) 3
Grupa de varsta 3-12 ani
Timp de livrare 40 zile calendaristice
Garantie

12 luni

Materiale

Lemnul Robinia provine exclusiv din plantatii europene (salcâm). Pentru producție folosim lemn cu certificate FSC. Avantajul lemnului Robinia constă în cantitatea mare de uleiuri ce reprezintă conservanții naturali perfecti și protejează lemnul împotriva proceselor de putrefacție și a dăunătorilor. Datorită acestei protecții, lemnul își păstrează estetica și rezistența pentru mulți ani. Pentru a asigura longevitatea produselor, toți conectorii (șuruburi, manşoane distanţiere, mânere) se confecţionează exclusiv din oțel inoxidabil.

Montaj

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  În cazul în care echipamentul se va monta pe  pământ sau pe alt tip de suprafață moale, se folosesc pahare de beton (cuzineți). În cazul în care este plasat pe beton fixarea se realizeaza prin intermediul conexpandurilor de minim 120 mm lungime și 14 mm ø.

Lungime 190 cm
Latime 39 cm
Inaltime 210 cm
Zona de siguranta: Lungime 490 cm
Zona de siguranta: latime 339 cm
Inaltime de cadere 70 cm
Greutate maxima admisa 45 kg / utilizator
Activitati

Sistemul pentru Calisthenics Robinia Wood model 6 dispune de 2 stâlpi de susținere confecționați din lemn durabil, reând o stabilitate incredibiă a produsului. Cei mici au la dsipozițe 3 elemente cilindrice din lemn dispuse pe lanțuri groase din oțel inoxidabil, scopul fiind sa escaladeze elementul pentru a ajunge la bara de susținere din partea superioară. 

Galvanizare DA
Produs personalizabil DA
To Top