Sistem de catarare Robinia Wood 2

291 x 327 x 100
TUV/ TSE / EN 1176
Cod: 8153
3-12 ani

12 luni

45
15
40 zile calendaristice
Transport si montaj - 15% din pretul produsului
Specificatii
Certificari TUV/ TSE / EN 1176
Capacitate (numar de persoane admise) 15
Grupa de varsta 3-12 ani
Timp de livrare 40 zile calendaristice
Garantie

12 luni

Materiale

Lemnul Robinia provine exclusiv din plantatii europene. Pentru producție folosim lemn cu certificate FSC care garantează că a fost recoltat fără a compromite bogăţia biologică şi structura pădurilor. Avantajul lemnului Robinia constă în cantitatea mare de uleiuri ce reprezintă conservanții naturali perfecti și protejează lemnul împotriva proceselor de putrefacție și a dăunătorilor. Datorită acestei protecții, lemnul își păstrează estetica și rezistența pentru mulți ani. Produsele Robinia au un design original și completează o arhitectură modernă. Pentru a asigura longevitatea produselor, toți conectorii (șuruburi, manşoane distanţiere, mânere) se confecţionează exclusiv din oțel inoxidabil. Toate marginile grinzilor sunt protejate împotriva fisurilor cauzate de uzura intensă. Frânghia este polypropilena cu nucleu metalic, având capete din aliaj de aluminiu presat.

Montaj

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  În cazul în care echipamentul se va monta pe  pământ sau pe alt tip de suprafață moale, se folosesc pahare de beton (cuzineți). În cazul în care este plasat pe beton fixarea se realizeaza prin intermediul conexpandurilor de minim 120 mm lungime și 14 mm ø.

Lungime 291 cm
Latime 327 cm
Inaltime 100 cm
Zona de siguranta: Lungime 591 cm
Zona de siguranta: latime 627 cm
Inaltime de cadere 100 cm
Greutate maxima admisa 45 kg / utilizator
Activitati

Sistemul de cățărare din lemn Robinia Wood 2 are forma unei pânze de păianjen, îndemnând copiii să își testeze abilitățile motorii, echilibrul și agilitatea!

Galvanizare DA
Produs personalizabil DA
To Top