Permiteti-mi sa va prezint sistemele noastre:


Folosim un sistem nou de fabricare a locurilor de joaca modulare – bazat pe panouri preasamblate. Panourile vin deja asamblate de la fabrica noastra (burete si plasa deja montate, la fel si o parte din activitati) iar instalarea finala se realizeaza foarte usor, prin sisteme de tuburi si cleme. A se vedea filmuletul de mai jos.

Utilizam profil (fier), de 40x40x2 mm pentru a confectiona panourile si a aplica, la exterior, un strat de burete, astfel incat sa se obtina o suprafata cu adevarat moale. Folosim PVC de calitate superioara, cu o greutate de 650 gr/m 2 . PVC-ul are proprietatea “fire retardant” (intarzierea la ardere), o cerinta stricta impus de reglementarile in vigoare.


Panourile sunt conectate intre ele cu ajutorul unor conectori in forma de U.


Dupa cum puteti vedea, instalarea sistemelor noastre este usoara si rapida. Sistemele mici pot fi instalate in general de catre utilizatorii finali, ceea ce reduce costurile aferente instalarii. De asemenea in cazul relocarii locurilor de joaca, operatiunea este una facila, nimic nu se pierde sau deterioreaza in timpul procesului de relocare. In cazul sistemelor mai mari, asiguram si montajul acestora. 


O alta componenta importanta a panourilor sunt plasele - acestea au o calitate considerata numarul 1 in lume. Desi le folosim la interior, ele sunt rezistente la ploaie si raze UV. Pentru anumite sisteme (precum locuri de joaca tip autobuze pentru scoli), folosim cabluri in loc de franghii, pe care le importam din SUA. Utilizam mingii de plastic, cu o putere de compresie de 150 kk, cu o greutate de 8gr/bucata si diametrul de 8cm.


Pentru tobogane, tuneluri, etc. se foloseste plastic tip polietilena - calitate premium.

To Top //