Permiteți-ne să vă prezentăm sistemele noastre:


Folosim un sistem nou de fabricare a locurilor de joacă modulare, bazat pe panouri preasamblate. Panourile vin deja asamblate de la fabrica noastră (burete și plasă deja montate, la fel și o parte din activități), iar instalarea finală se realizează foarte ușor, prin sisteme de tuburi și cleme (a se vedea filmulețul de mai jos).

Utilizăm profil (fier) de 40x40x2 mm pentru a confecționa panourile și a aplica, la exterior, un strat de burete, astfel încât să se obțină o suprafață cu adevărat moale. Folosim PVC de calitate superioară, cu o greutate de 650 gr/m 2 . PVC-ul are proprietatea “fire retardant” (întârzierea la ardere), o cerință strictă impusă de reglementările în vigoare.


Panourile sunt conectate între ele cu ajutorul unor conectori în formă de U.


După cum puteți vedea, instalarea sistemelor noastre este ușoară și rapidă. Sistemele mici pot fi instalate, în general, de către utilizatorii finali, ceea ce reduce costurile aferente instalării. De asemenea, în cazul relocării locurilor de joacă, operațiunea este una facilă, nimic nu se pierde sau deteriorează în timpul procesului de relocare. În cazul sistemelor mai mari, asigurăm și montajul acestora. 


O altă componentă importantă a panourilor sunt plasele - acestea au o calitate considerată numarul 1 în lume. Deși le folosim la interior, ele sunt rezistente la ploaie și raze UV. Pentru anumite sisteme (precum locuri de joacă tip autobuze școlare) folosim cabluri în loc de frânghii, pe care le importăm din SUA. Utilizăm mingii de plastic, cu o putere de compresie de 150 kk, cu o greutate de 8gr/bucată și diametrul de 8cm.


Pentru tobogane, tuneluri, etc. se folosește plastic tip polietilenă - calitate premium.To Top