Soft Play

* PRETURILE NU INCLUD TVA

Pentru cei mai mici dintre copilasi venim cu solutii dintre cele mai soft! Poduri, piscinute, bile, seturi de miscare, forme geometrice, sotroane, etc, toate special concepute pentru amuzamentul si mai ales siguranta copiilor intre 0-3 ani. 
Zona de toddler, asa cum o mai numim noi, se bazeaza in special pe aceste jucarii soft, din burete dens, care nu isi schimba forma in timp fiind adresat unei utilizari intense in locurile de joaca. Buretii sunt debitati in diferite forme, indragite de copii, si apoi invelite in PVC colorat, uneori si printate cu diferite imagini. 
Anumite elemente, precum piscinele cu bile sau turnuletele cu tobogan si piscina pot fi fabricate din placaj tip playwood, imbracat in burete gros de protectie si apoi invelite in pvc colorat. 
Se recomanda ca aceasta zona pentru copii 0-3 ani sa fie amplasata intr-un loc mai linistit si ingradita cu un gardut de plastic astfel incat copilasii sa fie feriti de agitatia din restul locului de joaca. De obicei se prefera o zona langa parinti, intrucat acestia trebuiesc supravegheati in permanenta de catre adulti.
Putem concepe pe comanda orice elemente de softplay va doriti, trebuie doar sa ne contactati!
Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic 0724.547.343
To Top