Soft Play
IN STOC

     Pentru cei mai mici dintre copilași venim cu soluții dintre cele mai soft! Poduri, piscinuțe, bile, seturi de mișcare, forme geometrice, șotroane și multe altele, toate special concepute pentru amuzamentul și, mai ales, siguranța copiilor intre 0-3 ani. 

     Zona de toddler, așa cum o mai numim noi, se bazează în special pe aceste jucării soft fabricate din burete dens, care nu își schimbă forma în timp, fiind adresat unei utilizări intense în locurile de joacă. Bureții sunt debitați în diferite forme îndrăgite de copii, și apoi înveliți în PVC colorat, uneori și printate cu diferite imagini. 

     

DESCRIERE PRODUS

Anumite elemente, precum piscinele cu bile sau turnulețele cu tobogan și piscină, pot fi fabricate din placaj tip playwood, îmbrăcat în burete gros de protecție și apoi învelite in pvc colorat. 

Se recomandă ca această zonă pentru copii 0-3 ani să fie amplasată într-un loc mai liniștit și ingrădită cu un gărduț de plastic, astfel încât copilașii să fie feriți de agitația din restul locului de joacă. De obicei, se preferă o zonă lângă părinți, întrucât aceștia trebuiesc supravegheați în permanență de către adulți.

Putem concepe, la comandă, orice elemente de softplay vă doriți. Trebuie doar să ne contactați!

Pentru detalii vă rugăm să ne contactați.

PRODUSE SIMILARE
To Top