198 x 91 x 93
CE
4-8 ani

12 luni

20 de zile lucratoare
Preturile nu sunt actualizate momentan, pentru detalii va rugam sa ne contactati.
4000.00 euro + TVA
Transportul nu este inclus in pret
Specificatii
Certificari CE
Grupa de varsta 4-8 ani
Timp de livrare 20 de zile lucratoare
Garantie

12 luni

Lungime 198 cm
Latime 91 cm
Inaltime 93 cm
Putere 230V
Activitati
  • Speed 1 Racing oferă experiența de curse arcade, bazându-se pe un joc distractiv. Acesta include: grafică de ultimă generație, un schimbător de viteză cu mai multe poziții, mai multe moduri de joc, inclusiv vibrația scaunului și efectele vântului, mașina fiind personalizabilă cu o multitudine de upgrade-uri și un sistem de economisire a cardurilor.
  • Dotată cu un ecran modern pe care sunt afișate imagini ale traseului, viteza de mers și traseul în sine. Controalele se fac cu ajutorul volanului, a butoanelor de impuls pe roată, schimbător de viteze cu trepte, pedale de frână. Tastatura cu butoane oferă un control mai precis al opțiunilor. Efectul scaunului și a vântului pentru vibrații oferă o experiență de simulare mai precisă. Jucătorii traversează regiunile montane și zone ale orașului ocazional de-a lungul traseului, în încercarea de a-și învinge rivalii și de a pleca acasă pe primul loc.
  • Speed 1 Racing -mașina sport de curse este creată cu grafice excelente, controale ușor de utilizat cu caracteristici puternice de forță, un sistem de cameră / avatar și conține suficient conținut pentru a readuce jucătorii din nou și din nou. Poate fi amplasata în sala de jocuri, centre comerciale, locuri de joacă pentru copii și multe altele.
Greutate produs 110 kg
To Top