În zilele în care sărbătorim orașul în care locuim sunt organizate bâlciuri și petreceri. Acestea sunt zile in care oamenii se pregatesc de celebrare, iar comercianții de pretutindeni vin sa își expună mărfurile, care mai de care mai atrăgătoare.

            La astfel de sărbători poți participa la tot felul de concursuri, te poți distra în mașinuțe, în tobogane, poți face sărituri pe trambulină, te poți da in tiribombe sau îți poți încerca norocul la un aparat de dat cu pumnul pentru a le demonstra prietenilor tăi că tu ești cel mai puternic din gașcă.         

            Dacă te numeri printre acei comercianți și dorești ca anul acesta să aduci un bonus afacerii tale, atunci poți opta pentru unul dintre diversele aparate de box, mese de hockey sau alte aparate pentru testarea forței marca Waterboyz, pe care să le utilizezi la următorul bâlci la care vei participa.

            Dacă te simți mai puternic într-una dintre aceste zile, atunci îți poți încerca norocul la un astfel de aparat de box, pentru a-ți măsura puterile. Nu uita că cel are reușește să lovească cel mai tare, va câștiga și un premiu! O ocazie în plus pentru a-ți impresiona iubita și pentru a-i câștiga acesteia premiul dorit.

            Nu trebuie neapărat să fii comerciant pentru a-ți achiziționa un astfel de aparat, ci poți cumpăra unul chiar și pentru petrecerile pe care le vei organiza alături de prietenii tăi. Pe lângă serile de karaoke, poți veni cu ceva nou și poți organiza și o seara a jocurilor, printre acestea putându-se număra și cel în care să vă măsurați puterile la aceste aparate. Posibilitățile sunt multiple.

 AVANTAJE:

  • livrarea în 2-3 săptămâni de la avans
  • sunt fabricate în UE
  • potrivite și pentru adulți
  • materiale de calitate superioară, finisaje deosebite
  • garanție: 24 luni
  • transport inclus

 

To Top