Sport machines

 

Zilele in care sarbatorim orasul in care locuim, balciurile organizate cu ocazia a diverse sarbatori, acestea sunt zile in care orasele se pregatesc de sarbatoare, iar comerciantii de pretutindeni vin sa isi expuna marfurile, care mai de care mai atragatoare.

            La astfel de sarbatori poti participa la tot felul de concursuri, te poti da in masinute, in tobogane, poti face sarituri pe trambulina, te poti da in tiribombe sau iti poti incerca norocul la un aparat de dat cu pumnul pentru a le demonstra prietenilor tai ca tu esti cel mai puternic din gasca.         

            Daca te numeri printre acei comercianti si doresti ca anul acesta sa aduci un plus afacerii tale, atunci poti opta pentru unul dintre diversele aparate de box, mese de hockey sau alte aparate pentru testarea fortei marca Waterboyz, pe care sa le utilizezi la urmatorul balci la care vei participa.

            Daca te simti mai puternic in una dintre aceste zile, atunci iti poti incerca norocul la un astfel de aparat de box, pentru a-ti masura puterile. Nu uita ca cel are reuseste sa loveasca cel mai tare, va castiga si un premiu. O ocazie in plus pentru a-ti impresiona iubita si pentru a-i castiga acesteia premiul oferit.

            Nu trebuie neaparat sa fii comerciant pentru a-ti achizitiona un astfel de aparat, ci poti cumpara unul si pentru petrecerile pe care le vei organiza alaturi de prietenii tai. Pe langa serile de karaoke, poti veni cu ceva nou si poti organiza si o seara a jocurilor, printre acestea putandu-se numara si cel in care sa va masurati puterile la aceste aparate. Posibilitatile sunt multiple.

 

  • livrarea în 2-3 săptămâni de la avans
  • sunt fabricate în UE
  • potrivite și pentru adulți
  • materiale de calitate superioară, finisaje deosebite
  • garanție: 24 luni
  • transport inclus
To Top