Tiger - Masa Nisip Kinetic
3750 euro + TVA
  • Dimensiuni: 90 x 85 x 90 cm
  • Greutate: 10 kg cu nisip
  • Garantie: 24 luni
DESCRIERE PRODUS
  • Tiger – Masa cu nisip kinetic este o ocazie grozavă de a organiza acasă un sandbox pentru copii. Setul include o masă specială cu o cutie de nisip, 2 scaune în aceeași formă, matrițe și o placă pentru modelarea nisipului kinetic, în culoare naturală, precum și mai multe tipuri de nisip kinetic uimitor. 
  • Jocurile cu nisip kinetic afectează pozitiv starea emoționala atât a copilului, cât și a adultului, dezvoltă imaginația și abilitățile creative. Nisipul kinetic este antibacterian, nu se lipește de mâini, nu rămâne pe îmbrăcăminte, este îndepărtat de pe orice suprafață și nu lasă reziduuri. 
  • Tiger – Masa cu nisip kinetic este recomandată copiilor de orice vârstă, dar în special a celor de peste 3 ani. Nisipul kinetic este un produs inovator nu numai pentru joc, ci și pentru dezvoltarea abilităților creative, imaginației și vorbirii copilului. Nisipul kinetic este foarte similar cu nisipul umed de plajă obișnuit, dar acest lucru este doar la prima vedere. După prima atingere, devine clar că în mână ții ceva neobișnuit și foarte plăcut la atingere. Una dintre caracteristicile sale magice este că nisipul este perfect colectat în forme de nisip, formând figuri frumoase de animale, turnuri și dinozauri, iar cu o presiune ușoară, particulele de nisip magic încep să se miște lin și forma pare să prindă viață, ca într-un basm. 
PRODUSE SIMILARE
To Top