Tobogan cu scara din lemn Robinia Wood 2

Home > > > > Tobogan cu scara din lemn Robinia Wood 2
319 x 96 x 225
TUV/ TSE / EN 1176
Cod: 8157
3-12 ani

12 luni

2
40 zile calendaristice
Transport si montaj - 15% din pretul produsului
Specificatii
Certificari TUV/ TSE / EN 1176
Capacitate (numar de persoane admise) 2
Grupa de varsta 3-12 ani
Timp de livrare 40 zile calendaristice
Garantie

12 luni

Materiale

Lemnul Robinia provine exclusiv din plantatii europene (salcâm). Pentru producție folosim lemn cu certificate FSC. Avantajul lemnului Robinia constă în cantitatea mare de uleiuri ce reprezintă conservanții naturali perfecti și protejează lemnul împotriva proceselor de putrefacție și a dăunătorilor. Datorită acestei protecții, lemnul își păstrează estetica și rezistența pentru mulți ani. Pentru a asigura longevitatea produselor, toți conectorii (șuruburi, manşoane distanţiere, mânere) se confecţionează exclusiv din oțel inoxidabil.

Montaj

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  În cazul în care echipamentul se va monta pe  pământ sau pe alt tip de suprafață moale, se folosesc pahare de beton (cuzineți). În cazul în care este plasat pe beton fixarea se realizeaza prin intermediul conexpandurilor de minim 120 mm lungime și 14 mm ø.

Lungime 319 cm
Latime 96 cm
Inaltime 225 cm
Zona de siguranta: Lungime 669 cm
Zona de siguranta: latime 396 cm
Inaltime de cadere 150 cm
Activitati

Toboganul cu scara din lemn Robinia Wood 2 are o pantă de alunecare finisată perfect și dispune de balustradă în partea superioară, pentru ca cei mici să se poată așeza în poziție corectă înainte de a începe distracția.

Galvanizare DA
To Top