Tobogan gonflabil Cars - 4800 euro

* PRETURILE NU INCLUD TVA

Tobogan Gonflabil Cars – o reprezentare fidela si vesela a cunoscutului Rust-Eze si a prietenilor sai. Unul dintre cele mai de succes si mai iubite modele de tobogan, si cu mare priza la cei mici. Combinatia de culori, faptul ca panta poate fi confectionata dreapta sau in valuri precum si desenele alese pentru a reda tematica toate au contribuit la acest succes. Toboganul gonflabil Cars poate fi cu una, doua sau trei pante de alunecare, iar scara de acces poate fi pe mijloc (model cu doua pante de alunecare) sau se poate interschimba cu pantele de alunecare (model cu 3 pante). Desenele, dimensiunile si culorile toboganului Cars pot fi alese de client. Pe mijlocul toboganului troneaza Rust-eze, o imagine 3d, care pur si simplu fascineaza copiii. Cei mici urca pe sub masinuta simpatica si apoi coboara pe pantele de alunecare. La finalul pantelor de alunecare exista pereti cu functie de design si protectie. Pe exteriorul peretilor intalnim numeroase print-uri digitale de inalta calitate cu personaje din desenele animate Cars. De asemenea, toboganul poate fi personaliza cu text sau imagini, dupa bunul dumneavoastra plac. Toboganul Gonflabil Cars este sinonim cu distractia!

 • Nume produs - Tobogan Gonflabil Cars
 • Cusaturi - Toboganul prezinta cusaturi duble, triple si cvadruple in punctele cheie.
 • Caracteristici -  Tobogan Gonflabil Cars – o reprezentare fidela si vesela a cunoscutului Rust-Eze si a prietenilor sai. Unul dintre cele mai de succes si mai iubite modele de tobogan, si cu mare priza la cei mici. Combinatia de culori, faptul ca panta poate fi confectionata dreapta sau in valuri precum si desenele alese pentru a reda tematica toate au contribuit la acest succes. Toboganul gonflabil Cars poate fi cu una, doua sau trei pante de alunecare, iar scara de acces poate fi pe mijloc(model cu doua pante de alunecare) sau se poate interschimba cu pantele de alunecare(model cu 3 pante). Desenele ,dimensiunile si culorile toboganului Cars pot fi alese de client. Pe mijlocul toboganului troneaza Rust-eze, o imagine 3d, care pur si simplu fascineaza copiii. Cei mici urca pe sub masinuta simpatica si apoi coboara pe pantele de alunecare.  La finalul pantelor de alunecare exista pereti cu functie de design si protectie. Pe exteriorul peretilor intalnim numeroase print-uri digitale de inalta calitate cu personaje din desenele animate Cars.  De asemenea, toboganul poate fi personaliza cu text sau imagini, dupa bunul dumneavoastra plac. Toboganul Gonflabil Cars este sinonim cu distractia!
 • Materiale utilizate - PVC-Tarpaulin industrial. Grosime 0,55mm, densitate 620g/m2.  Un material rezistent la raze UV, vant, intemperii.
 • Grupa de varsta - Minim 3 ani
 • Dimensiuni echipament - Toboganul Cars poate fi fabricat in diverse dimensiuni. Cele mai uzuale sunt:

8m lungime  x  6m latime x 6.5m inaltime

9m lungime  x  6m latime  x 7.5m inaltime

10m lungime x  6m latime x 8m inaltime

10m lungime x  8m latime x 10m inaltime – trei pante de alunecare!

Acceptam si orice alte dimensiuni care vin din partea d-stra.

 • Dimensiuni spatiu de siguranta echipament - +2 m in lungime si latime
 • Garantie -  12 luni, atat pentru tobogan cat si pentru pompa
 • Certificari - Certificat CE, EN 14690
 • Dotari - Doua pompa de aer(functie de dimensiunea toboganului), kit de reparatie, sac de transport si depozitare
 • Livrare - Va rugam contactati-ne pentru verificarea stocului
 • PRET:

8m lungime x 6m latime x 6,5m inaltime – 4800 euro + TVA

9m lungime x 6m latime x 7,5m inaltime – 5700 euro + TVA

10m lungime x 6m latime x 8m inaltime – 6700 euro + TVA

10m lungime  x 8m latime x 10m inaltime – 8250 euro + TVA

12m lungime x 6m latime x 10m inaltime – 7600 euro  + TVA 

To Top