Tobogan gonflabil Monster Truck - 6000 euro

* PRETURILE NU INCLUD TVA

Tobogan gonflabil Monster Truck – Inspirat din celebrele show-uri americane cu masini de teren uriase ce strivesc siruri intregi de obstacole, acest ‘monstru’ este o adevarata sursa de distractie pentru cei mici. Acestia urca catre aventura  pe scarile multicolore, apoi culiseaza pe cele doua pante de alunecare laterale. Pantele si scara sunt fixate cu sistem velcro (arici), astfel ca se pot schimba usor atunci cand se uzeaza. Paleta de culori este una mai grava, inspirand aventura. Toboganul gonflabil Monster Truck  poate fi reconfigurat la oricare alte dimensiuni si puteti alege diferite culori, dupa bunul plac. Un echipament gonflabil destinat mai mult pentru baieti ,insa,  ideal atat pentru atunci cand va asteptati sa primiti multi copii. Clientii nostri il folosesc cu succes la targuri, evenimente private, aniversari, zilele localitatilor, etc. Prin insasi tematica sa, produsul incanta pe oricine il priveste. Deasupra pantei de urcare troneaza masina cu roti imense, iar in partea de jos, unde aterizeaza copiii, se gasesc semnele de ‘finish’. Dimensiunile mari fac din Toboganul gonflabil Monster Truck o alegere buna pentru cei care doresc un echipament cu capacitate mare si putere de incasare pe masura. Capacitatea maxima este de 30 copii.

 • Nume produs - Tobogan gonflabil Monster truck
 • Cusaturi - Prezinta cusaturi duble, triple si cvadruple in punctele cheie.
 • Caracteristici si descriere - Tobogan gonflabil Monster Truck – Inspirat din celebrele show-uri americane cu masini de teren uriase ce strivesc siruri intregi de obstacole, acest ‘monstru’ este o adevarata sursa de distractie pentru cei mici. Acestia urca catre aventura pe scarile multicolore, apoi culiseaza pe cele doua pante de alunecare laterale. Pantele si scara sunt fixate cu sistem velcro (arici), astfel ca se pot schimba usor atunci cand se uzeaza. Paleta de culori este una mai grava, inspirand aventura. Toboganul gonflabil Monster Truck  poate fi reconfigurat la oricare alte dimensiuni si puteti alege diferite culori, dupa bunul plac. Un echipament gonflabil destinat mai mult pentru baieti ,insa,  ideal atat pentru atunci cand va asteptati sa primiti multi copii. Clientii nostri il folosesc cu succes la targuri, evenimente private, aniversari, zilele localitatilor, etc. Prin insasi tematica sa, produsul incanta pe oricine il priveste. Deasupra pantei de urcare troneaza masina cu roti imense, iar in partea de jos, unde aterizeaza copiii, se gasesc semnele de ‘finish’. Dimensiunile mari fac din Toboganul gonflabil Monster Truck o alegere buna pentru cei care doresc un echipament cu capacitate mare si putere de incasare pe masura. 
 • Capacitatea maxima: 30 copii.
 • Materiale utilizate - PVC-Tarpaulin industrial. Grosime 0,55mm, densitate 620g/m2.  Un material rezistent la raze UV, vant, intemperii.
 • Grupa de varsta - Minim 3 ani
 • Dimensiuni echipament - Toboganul gonflabil Monster Truck poate fi fabricat in diverse dimensiuni. Cea mai uzuala este: 9m lungime  x  7m latime x 7,5m inaltime
 • Dimensiuni spatiu de siguranta echipament - +2 m in lungime si latime
 • Garantie - 12 luni, atat pentru tobogan cat si pentru pompa
 • Certificari - Certificat CE, EN 14690 privind siguranta toboganelor-echivalent ISCIR
 • Dotari - Doua pompe de aer  x 1500W, kit de reparatie, sac de transport si depozitare
 • Livrare - Va rugam contactati-ne pentru verificarea stocului
 • PRET - 6000 eur + TVA
To Top