Tobogan gonflabil multifunctional model 2 - 1350 euro

* PRETURILE NU INCLUD TVA

Toboganul multifunctional model 2  este un model simplu si eficient ce vine in sustinerea  noastra de a aduce fericirea pe chipul celor mici. Este combinatia perfecta intre saritul intr-o trambulina si culisarea pe un tobogan.  Paleta de culori este una vesela si pe placul copiilor, in timp ce elementele decorative completeaza tabloul veseliei.  Toboganul multifunctional 2 poate fi reconfigurat la alte oricare alte dimensiuni si puteti alege diferite culori, dupa bunul plac. Un echipament gonflabil versatil, ideal atat pentru locuri de joaca de exterior cat si de interior. Clientii nostri il folosesc cu succes la targuri, evenimente private, aniversari, zilele localitatilor, etc. Dimensiunile reduse fac din toboganul multifunctional 2 o alegere buna pentru cei care nu doresc sa piarda mult timp cu umflarea si desumflarea. Adresandu-se in special celor mai mici dintre cei mici, echipamentul are  zona de bouncer imprejmuita cu pereti de plasa , astfel ca joaca copiilor are in loc in deplina siguranta. Accesul se face prin lateral, plasa deschizandu-se si inchizandu-se usor, multumita sistemului velcro (arici).

 • Nume produs - Tobogan gonflabil multifunctional model 2
 • Cusaturi - Prezinta cusaturi duble, triple si cvadruple in punctele cheie.
 • Caracteristici - Toboganul multifunctional model 2  este un model simplu si eficient ce vine in sustinerea  noastra de a aduce fericirea pe chipul celor mici. Este combinatia perfecta intre saritul intr-o trambulina si culisarea pe un tobogan.  Paleta de culori este una vesela si pe placul copiilor, in timp ce elementele decorative completeaza tabloul veseliei. Toboganul multifunctional 2 poate fi reconfigurat la alte oricare alte dimensiuni si puteti alege diferite culori, dupa bunul plac. Un echipament gonflabil versatil, ideal atat pentru locuri de joaca de exterior cat si de interior. Clientii nostri il folosesc cu succes la targuri, evenimente private, aniversari, zilele localitatilor, etc. Dimensiunile reduse fac din toboganul multifunctional 2 o alegere buna pentru cei care nu doresc sa piarda mult timp cu umflarea si desumflarea. Adresandu-se in sepcial celor mai mici dintre cei mici, echipamentul are  zona de bouncer imprejmuita cu pereti de plasa , astfel ca joaca copiilor are in loc in deplina siguranta. Accesul se face prin lateral, plasa deschizandu-se si inchizandu-se usor, multumita sistemului velcro (arici).
 • Materiale utilizate - PVC-Tarpaulin industrial. Grosime 0,55mm, densitate 620g/m2.  Un material rezistent la raze UV, vant, intemperii.
 • Grupa de varsta - Minim 3 ani
 • Dimensiuni echipament - Toboganul multifunctional 2 poate fi fabricat in diverse dimensiuni. Cea mai uzuala este: 3,5m lungime  x  2,1m latime x 2m inaltime
 • Dimensiuni spatiu de siguranta echipament - +2 m in lungime si latime
 • Garantie -  12 luni, atat pentru tobogan cat si pentru pompa
 • Certificari - Certificat CE, EN 14690
 • Dotari -  Pompa de aer 750W, kit de reparatie, sac de transport si depozitare
 • Livrare - Va rugam contactati-ne pentru verificarea stocului
 • PRET - 1350 eur + TVA
To Top //