Tobogan gonflabil multifunctional model 3 - 2950 euro

* PRETURILE NU INCLUD TVA

Tobogan multifunctional model 3  este, ca si celelalte tobogane multifunctionale din categoria sa,  un echipament foarte versatil, extrem de eficient atat la interior cat si la exterior.  Este combinatia perfecta intre saritul intr-o trambulina si culisarea pe un tobogan, activitati dublate de o zona de copii 0-3 ani, si un alt tobogan ce porneste din zona de bouncer. Paleta de culori este una vesela si pe placul copiilor, in timp tematica de castel prin cele 4 turnuri transpun copiii intr-o lume de basm. Toboganul multifunctional 3 poate fi reconfigurat la alte oricare alte dimensiuni si puteti alege diferite culori, dupa bunul plac. Clientii nostri il folosesc cu succes la targuri, evenimente private, aniversari, zilele localitatilor, etc. Dimensiunile reduse fac din toboganul multufunctional 3 o alegere buna pentru cei care nu doresc sa piarda mult timp cu umflarea si desumflarea. Adresandu-se in special celor mai mici dintre cei mici, zona de bouncer este imprejmuita cu pereti de plasa, astfel ca joaca copiilor are  loc in deplina siguranta. Accesul se face prin spate, plasa deschizandu-se si inchizandu-se usor, multumita sistemului velcro (arici).

 • Nume produs - Tobogan gonflabil multifunctional model 3
 • Cusaturi - Prezinta cusaturi duble, triple si cvadruple in punctele cheie.
 • Caracteristici - Tobogan multifunctional model 3 este, ca si celelalte tobogane multifunctionale din categoria sa,  un  echipament foarte versatil,  extrem de eficient atat la interior cat si la exterior.  Este combinatia perfecta intre saritul intr-o trambulina si culisarea pe un tobogan, activitati dublate de o zona de copii 0-3 ani, si un alt tobogan ce porneste din zona de bouncer. Paleta de culori este una vesela si pe placul copiilor, in timp tematica de castel prin cele 4 turnuri transpun copiii intr-o lume de basm.  Toboganul multifunctional 3 poate fi reconfigurat la alte oricare alte dimensiuni si puteti alege diferite culori, dupa bunul plac. Clientii nostri il folosesc cu succes la targuri, evenimente private, aniversari, zilele localitatilor, etc. Dimensiunile reduse fac din toboganul multufunctional 3 o alegere buna pentru cei care nu doresc sa piarda mult timp cu umflarea si desumflarea. Adresandu-se in special celor mai mici dintre cei mici,  zona de bouncer este imprejmuita cu pereti de plasa , astfel ca joaca copiilor are  loc in deplina siguranta. Accesul se face prin spate, plasa deschizandu-se si inchizandu-se usor, multumita sistemului velcro(arici).
 • Materiale utilizate - PVC-Tarpaulin industrial. Grosime 0,55mm, densitate 620g/m2.  Un material rezistent la raze UV, vant, intemperii. Vopsea non toxica si nedaunatoare pentru utilizatori si nici  pentru mediul inconjurator. Acest material este impermeabil si rezistent la foc.
 • Grupa de varsta - 0-12 ani
 • Dimensiuni echipament - Toboganul multifunctional 3 poate fi fabricat in diverse dimensiuni. Cea mai uzuala este: 7m lungime  x  4,5m latime x 4m inaltime
 • Dimensiuni spatiu de siguranta echipament - +1 m in lungime si latime
 • Garantie -  12 luni, atat pentru tobogan cat si pentru pompa
 • Certificari - Certificat CE, EN 14690, ISCIR
 • Dotari - Pompa de aer , kit de reparatie, sac de transport si depozitare
 • Livrare - Va rugam contactati-ne pentru verificarea stocului
 • PRET - 2950 eur + TVA
To Top