Tobogan si orasel Disney - 6400 euro

* PRETURILE NU INCLUD TVA

Prima daca cand veti vedea live Tobogan si orasel Disney veti ramane impresionati. Daca noi ca adulti suntem impresionati, imaginati-va ce efect are aceasta minunatie asupra copiilor. Un echipament splendid si incapator, dotat cu doua pante de alunecare late, o scara generoasa pe mijloc, si o zona de orasel cu diverse activitati in partea anterioara, pentru deliciul copiilor. Pantele de alunecare precum si scara sunt fixate cu sistem velcro (arici), astfel ca se pot schimba usor atunci cand se uzeaza. Paleta de culori este una vesela si pe placul celor mici. Tobogan si orasel Disney poate fi reconfigurat la oricare alte dimensiuni si puteti alege diferite culori, dupa bunul plac. Un echipament gonflabil din categoria URIAS, ideal atunci cand va asteptati sa primiti multi copii. Clientii nostri il folosesc cu succes la targuri, evenimente private, aniversari, zilele localitatilor, etc. Prin insasi tematica sa, produsul incanta pe oricine il priveste. In partea de sus se afla Mickey, Minnie si Donald, iar in partea de jos Tom si Jerry. Multe alte personaje se regasesc atat in partea de sus cat si jos. Dimensiunile mari fac din Tobogan si orasel Disney o alegere buna pentru cei care doresc un echipament cu capacitate mare si putere de incasare pe masura. Capacitatea maxima este de 30 copii.

 • Nume produs - Tobogan si orasel Disney
 • Cusaturi - Prezinta cusaturi duble, triple si cvadruple in punctele cheie.
 • Caracteristici si descriere - Prima daca cand veti vedea live Tobogan si orasel Disney veti ramane impresionati. Daca noi ca adulti suntem impresionati, imaginati-va ce efect are aceasta minunatie asupra copiilor. Un echipament splendid si incapator, dotat cu doua pante de alunecare late, o scara generoasa pe mijloc, si o zona de orasel cu diverse activitati in partea anterioara, pentru deliciul copiilor. Pantele de alunecare precum si scara sunt fixate cu sistem velcro(arici), astfel ca se pot schimba usor atunci cand se uzeaza. Paleta de culori este una vesela si pe placul celor mici. Tobogan si orasel Disney poate fi reconfigurat la oricare alte dimensiuni si puteti alege diferite culori, dupa bunul plac. Un echipament gonflabil din categoria URIAS, ideal atunci cand va asteptati sa primiti multi copii. Clientii nostri il folosesc cu succes la targuri, evenimente private, aniversari, zilele localitatilor, etc. Prin insasi tematica sa, produsul incanta pe oricine il priveste. In partea de sus se afla Mickey, Minnie si Donald, iar in partea de jos Tom si Jerry. Multe alte personaje se regasesc atat in partea de sus cat si jos. Dimensiunile mari fac din Tobogan si orasel Disney o alegere buna pentru cei care doresc un echipament cu capacitate mare si putere de incasare pe masura. 
 • Capacitatea maxima -  30 copii.
 •  Materiale utilizate - PVC-Tarpaulin industrial. Grosime 0,55mm, densitate 620g/m2. Un material rezistent la raze UV, vant, intemperii.
 • Grupa de varsta - Minim 3 ani 
 • Dimensiuni echipament - Cea mai uzuala este: 12m lungime x 6m latime x 7m inaltime
 • Tobogan si orasel Disney poate fi fabricat in diverse dimensiuni. 
 • Dimensiuni spatiu de siguranta echipament - +2 m in lungime si latime
 • Garantie - 12 luni, atat pentru tobogan cat si pentru pompa
 • Certificari - Certificat CE, EN 14690 privind siguranta toboganelor-echivalent ISCIR
 • Dotari - Doua pompe de aer  x 1500W, kit de reparatie, sac de transport si depozitare
 • Livrare - Va rugam contactati-ne pentru verificarea stocului
 • PRET - 6400 eur + TVA
To Top