Amenajare loc de joaca Toy Store - 16.800 euro

* PRETURILE NU INCLUD TVA

Loc de joaca modular

Activitati: Tobogan , piscina cu bile de plastic de 9cm, obstacole tip role orizontale, obstacol tip rola verticala, obstacole verticale din burete tip cilindru, scara multicolora de acces, protectie stalp, joc X si 0, joc Numaratoare, scari evantai, elemente decorative mari. Tiroliana-activitate de alunecare identica cu cea de exterior(sistem de culisare identic). Carusel electric Palmier – echipament electric interactiv , cu 8 locuri, a carui pronire, oprire si schimbare de viteza se realizeaza din telecomanda.

Grupa de varsta - 0-3 ani in zona dedicata copiilor sub 4 ani, 3-12 ani pentru celelalte echipamente.

Capacitate totala - 30-35 copii

Garantie - 24 luni

Durata medie de viata – 120 luni

Certificari - TUV, ISO, TSE , EN 1176, ISCIR CERT

Livrare - Aproximativ 4 saptamani, in functie de complexitatea amenajarii

 • Nume produs - Amenajare loc de joaca de interior Toy Store
 • Cod amenajare - RO-23
 • Dimensiuni -Suprafata totala amenajare-minim 80m2(se poate amenaja si pe suprafata mai mare) 

- Loc de joaca modular: 3,5m lungime x 3,3m latime x 2,5m inaltime. Zona soft: 5m lungime x 3m latime(cu posibilitate de rearanjare). Perete de catarare: 2m inaltime x 1m latime x 8cm grosime. Carusel electric Palmier – 2,6m diam, 2,7m inaltime. Masute: 0,6m lungime, 0,6m latime, 0,6m inaltime. Scaunele: 30cm inaltime

*Echipamentele de joaca pot fi rearanjate/reorganizate astfel incat sa se potriveasca spatiului de care dispuneti. Culori si tematica la alegere.

 • Materiale utilizate:

- Loc de joaca modular, Palmier Electric si Loc de joaca modular mini din zona 0-3 ani: structura metalica imbracata in burete si acoperita cu PVC colorat, ignifugat si rezistent la uzura intensa. Grosimea Pvc-ului este de 0,9mm, iar greutatea de 620gr/m2. Spre deosebire de modelele care se imbina bara cu bara, modelele noastre au pvc cu insertie panzata, un atuu care ii confera o rezistenta superioara. Plasa de protectie inconjuratoare este textila, made in UK. Plastice de calitate superioara marca Pilsan.

-Zona soft copii 0-3 ani: material preponderent burete debitat in forme diverse si imbracat in pvc colorat. Cusaturi rezistente-triple, cvadruple, destinate traficului intens specific locurilor de joaca. 

- Paviment colorat (pardoseala): tip EVA, 2cm grosime. Aplicare tip puzzle.

-Perete de catarare: panou din mdf, imbracat in burete si PVC, cu elemente din plastic pentru catarare, prinse in suruburi mascate. Toate materialele respecta normele UE cu privire la siguranta locurilor de joaca SR EN-1176, si SR-EN 1177

 • Grupa de varsta - 0-3 ani in zona dedicata copiilor sub 4 ani, 3-12 ani pentru celelalte echipamente.
 • Capacitate totala - 30-35 copii
 • Garantie - 24 luni
 • Durata medie de viata – 120 luni
 • Certificari - TUV, ISO, TSE , EN 1176, ISCIR CERT
 • Livrare - Aproximativ 4 saptamani, in functie de complexitatea amenajarii
 • Activitati:

- Loc de joaca modular: Tobogan , piscina cu bile de plastic de 9cm, obstacole tip role orizontale, obstacol tip rola verticala, obstacole verticale din burete tip cilindru, scara multicolora de acces, protectie stalp, joc X si 0, joc Numaratoare, scari evantai, elemente decorative mari.

- Tiroliana: activitate de alunecare identica cu cea de exterior(sistem de culisare identic).

– Carusel electric Palmier:  echipament electric interactiv , cu 8 locuri, a carui pronire, oprire si schimbare de viteza se realizeaza din telecomanda. Prevazut cu motor electric de 0,75KW .

-Complex 0-3 ani: 1 sistem modular mini cu piscina si bile de plastic, tobogan dublu, role orizontare, cilindri verticali, masuta si doua scaunele pentru diverse activitati statice.

-Perete de catarare: cu print digital la alegere, 4 masute 60×60 si 12 scaunele plastic de 30cm inaltime

-Pardoseala de copii: de 2cm grosime, colorata, aplicata pe toata suprafata, design placut si proprietati de amortizare, izolare ,mentinere caldura.

 • Pret - 16.800 euro + TVA
 • Transport si montaj - 15% din pretul produsului
To Top