• PREȚURILE NU INCLUD TVA

Locurile de joacă în care se distrează copiii noștri sunt acele locuri ce le vor rămâne în minte până la maturitate, așa cum ne-au rămas și nouă. Ce adult poate spune că a uitat de trambulina elastica, probabil cel mai iubit echipament de joacă al copilăriei? Când vine vorba de echipamente pentru locuri de joacă pentru copii, trambulina cu saltea elastica nu poate lipsi pentru crearea unui mod distractiv pentru aceștia. 

Trambulinele sunt structuri de joc ce îi vor încânta cu siguranță pe copiii dumneavoastră, dându-le posibilitatea de a sări neîncetat, fără să se lovească.

Trambulina elastica profesionala este o atracție constantă pentru aceștia, deoarece pot să țopăie ore în șir fără să se plictisească, având și o mulțime de beneficii pe lângă timpul petrecut în mod distractiv.

Dacă sunteți antreprenor și urmează să vă lansați în domeniul locurilor de joacă sau pur și simplu doriți să achiziționați una, doar pentru ca cei mici să aibă o activitate pentru timpul lor liber, Waterboyz vă pune la dispoziție toate variantele de trambuline, începând cu un loc și pana la 20 locuri sau imensele parcuri de trambuline: https://www.waterboyz.ro/parc-de-trambuline-trampoline-park/.

Trambulinele au fost concepute ca fiind considerate o jucărie pentru copii, însă, în timp, s-a demonstrat că acest echipament de joacă poate fi folosit pentru mai mult decât distracție, pentru oamenii de toate vârstele, de la copii la adulți. Săriturile pe o trambulină au atât de multe beneficii pentru copii și adulți, încât această activitate se recomandă la orice vârstă.

 Waterboyz va pune la dispozitie trambulina cu 2 locuri, trambulina cu 3 locuri, trambulina cu 4 locuri, trablulina cu 6 locuri, trambulina cu 8 locuri, trambulina cu 9 locuri sau trambulina cu 10 locuri. Culorile sunt personalizabile, acestea fiind fabricate întocmai pe gustul dumneavoastră!

To Top