Unitate de catarare cu 6 laturi
Home > > > Unitate de catarare cu 6 laturi
Preturile nu sunt actualizate momentan, pentru detalii va rugam sa ne contactati.
4200 euro + TVA

Dimensiuni: 3,6m diametru, fiecare latura are 1,2m latime si 2,5m H

Zona de siguranta:  5m diametrul

Utilizatori:  6 copii

Varsta: intre 3 si 12 ani

Stare:  Nou

Garantie: 10 ani structura metalica / 5 ani panourile preansamblate

Certificare: EN 1176, EN 1177

DESCRIERE PRODUS

Informatii cu privire la materialele folosite:

Panouri modulare metalice, din profile rectangulare de 4cm, imbracate in burete de protectie. Buretele este invelit intr-un strat de pvc colorat. Materialele au rezistenta sporita  la raze UV si intemperii, dublata de vopsitoria  de înaltă rezistență confera o suprafață netedă de joaca, non toxica.

Toate materialele sunt conforme cu reglementarile in vigoare cu privire la siguranta locurilor de joaca si sunt inofensive pentru copii.

 

Montajul echipamentelor:

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel. Sistemele noastre de joaca se instaleaza facil si intr-un timp extrem de scurt, datorita tehnlogiei ‘panel based’, ce consta in panouri pe asamblate , interlegate prin conectori metalici. Aceasta tehnologie asigura maxima siguranta pentru copii,  fiabilitate sporita in timp, si posibilitatea de a monta/demonta sistemele in timp extrem de mic.

 

Garantia:

Echipamentele beneficiaza de garantie, suport tehnic si service gratuit pe o perioada de 10 ani – structura metalica, 5 ani – panouri preansamblate, de la data emiterii facturii, dar nu mai devreme de data efectuarii montajului.. In perioada de garantie cumparatorul are dreptul in mod gratuit la repararea produsului si inlocuirea componentelor defecte. Utilizatorul are obligatia de a intretine corespunzator echipamentele si de a anunta imediat orice functionare anormala a acestora. Toate echipamentele sunt profesionale, adresandu-se unei utilizari intense.

 

Transport: Gratuit

Montaj:  Gratuit

Livrare: 40 -50 zile de la data emiterii facturii si inregistrarii comenzii ferme. semnarii contractului. Livrarea produsului se face in conditii de siguranta pentru a nu se deteriora.

PRODUSE SIMILARE
To Top