TRAMBULINA BUNA

Dimensiuni: 216x160x125 cm
Greutate: 40 kg de nisip
Garantie: 24 luni

Pret: 3.750 EUR + TVA

DESCRIERE PRODUS

Whale – Masa cu nisip kinetic este o masă jucărie în formă de delfin, cu nisip kinetic, perfectă pentru joaca tuturor copiilor. Este special creată pentru iubitorii de natură și pentru cei dornici să se joace în nisip.  Componentele mesei sunt de înaltă calitate și prodiuse din cel mai bun material ecologic, special pentru copiii mici. De asemenea, se poate remarca faptul că masa cu nisip kinetic este ideală pentru a fi oferită cadou, fiind frumos asamblată și arătând amuzant și prezentabil.

În interiorul mesei în formă de delfin este creat un spațiu de depozitare a nisipului și un loc pe care copilul să se așeze. De asemenea, în setul mesei sunt incluse suplimentar forme pentru nisip, iar ca un avantaj pentru mămici, Whale – masa cu nisip kinetic este un bonus deoarece nisipul kinetic nu lasă reziduuri.

Whale include elementele esențiale pentru joaca în nisipul kinetic. Este excelentă pentru organizarea unui loc de joacă pentru copii, acasă, dar și în locurile de joacă. Nisipul kinetic este un material incredibil cu proprietăți deosebite. Acesta își păstrează forma remarcabil, în timp ce se dezintegrează ușor, iar structura materialului este atât puternică, cât și poroasă. La atingere, seamănă cu nisipul umed, dar nu conține apă, nu murdărește hainele sau mâinile.

 

PRODUSE SIMILARE
To Top