192 x 133 x 272
CE
6 ani

12 luni

20 de zile lucratoare
Transportul nu este inclus in pret
Specificatii
Certificari CE
Grupa de varsta 6 ani
Timp de livrare 20 de zile lucratoare
Garantie

12 luni

Lungime 192 cm
Latime 133 cm
Inaltime 272 cm
Putere 230V/115V
Activitati
  • Versiunea arcade a acestui joc presupune apăsarea mânerului pentru a-l lansa Willy Crash într-un peisaj urban 3D. Lovind vârfurile clădirilor, jucătorii câștigă puncte, apoi Willy realizează un dans haios. Dacă ratează, el se va prăbuși într-o serie de obstacole interactive. Pierderea, de fapt, ar putea fi la fel de distractivă precum câștigul.
  • Cabinetul Willy Crash încorporează un nou tun luminos care este sincronizat cu jocul și un piston care simulează o cutie TNT. Jocul folosește leduri luminoase concepute pentru a atrage atenția. Efectele sonore comice apar pe măsură ce Willy se prăbușește și își croiește drum prin orașul virtual. 
  • Versiunea arcade este similara cu aplicația pentru telefon, având unele funcții adăugate. În loc de bilete, caștigi monede în funcție de obiectivul tău. Încasați monedele dvs. pentru a cumpăra ținute unice pentru Willy, care cresc rezistența și îl mențin în siguranță mai mult timp. Printre teme se numără un rege, un om primitiv și un motociclist. 
  •  Datorită funcționalității digitale a aplicațiilor, am reușit să orchestrăm mai mult o poveste în jurul lui Willy și visul său de a fi cascador, atrăgând jucătorii în timp ce aceștia învață mai multe despre personaj și despre cum a ajuns în această situație, de a fi lansat dintr-un tun. De asemenea, am putut adăuga un nivel de personalizare, deoarece utilizatorii pot amesteca și potrivi echipamentele și accesoriile, creându-și propriul aspect al personajului pentru a le împărtăși cu prietenii și pe social media.
Greutate produs 204 kg
To Top